΄Έξαλλος ο Μελισσανίδης-Πήγε στην προπόνηση

98

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ έτσι ώστε να τα…ψάλει για στους ποδοσφαιριστές του, αναφορικά με την νέα ήττα από την Μπάγερν αλλά και από το γεγονός πως η Ένωση δεν αποδίδει στο πρωτάθλημα.

Δείτε όσα τους είπε:

«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», τους είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε ανάμεσα σε Τσοσιτς και Χουλτ: «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμεσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά ειναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου».

Επίσης, μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Για να κλείσει: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτο εμένα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας».