“Άκυρη” η πρώτη, λόγω…. οφειλών

18

Την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η επίσημη “πρώτη” του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, αλλά οι κυανόλευκοι λογάριασαν χωρίς τον… ξενοδόχο!

Η διοίκηση του Σταδίου ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Καυτανζόγλειο, καθώς δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές, που υπάρχουν από την διοίκηση Παπαδόπουλου.

Οι κυανόλευκοι ενημέρωσαν τη διοίκηση του Σταδίου ότι θέλουν να κάνουν έναν διακανονισμό και να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μετά την Τρίτη, που θα είναι στην Ελλάδα ο Παπαθανασάκης. Οι διοικούντες το Στάδιο, όμως, για ευνόητους λόγους, θέλουν να λυθεί το θέμα πριν την Δευτέρα.

Κατά τ΄ άλλα, μετά τον Περόνε, οι κυανόλευκοι τρέχουν και την περίπτωση του Ρομάνο, με τον οποίο είναι σε επαφές, ενώ στην προπόνηση που έγινε σήμερα στη Μίκρα, ήταν παρών και ο 23χρονος μέσος, Δημήτρης Κυριακίδης, που έπαιξε πέρσι στη Ζάκυνθο.

Αύριο θα περάσει από εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο.

Αντίθετα, δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα με τον Άγγελο Παπαστεργιανό, ο οποίος θεωρησε πολύ μικρή την πρόταση του Ηρακλή και μάλλον θα αλλάξει φανέλα.