Άκυρο Νιόπλια σε ΟΦΗ

14

Αρνητικά απάντησε ο Νίκος Νιόπλιας στην πρόταση του ΟΦΗ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στη Γ’ Εθνική και εξήγησε τους λόγους.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί με την κρητική φανέλα, άκουσε τους ανθρώπους της διοίκησης για το πλάνο που έχουν, αλλά έκρινε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γι’ αυτόν να αναλάβει τον ΟΦΗ.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα neakriti.gr επισήμανε πως η Γ’ Εθνική είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο να ασχοληθεί μαζί της.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Νιόπλια:

«Αποδέχθηκα την πρόσκληση των ανθρώπων του ΟΦΗ για συζήτηση και ανταλλάξαμε απόψεις. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τις πρώτες επαφές, έκανα μια έρευνα σ’ αυτά τα πρωταθλήματα. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο, σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Επιπλέον ήθελα να δω τι υπάρχει, σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν, δεν είναι όπως η ΑΕΚ, που ξεκίνησε με στρωμένη ομάδα και με ένα προπονητή, ο οποίος ξεκινούσε την καριέρα του. Αυτή τη στιγμή δεν ήταν για μένα η κατάλληλη επιλογή, σύμφωνα με τις συνθήκες που έχουν να κάνουν με την κατηγορία. Είχα μια συζήτηση με το μάνατζέρ μου και έπειτα πήρα αυτή την απόφαση. Η εφετινή σεζόν τέλειωσε για μένα με μια επιτυχία στον Ατρόμητο, με την έξοδο στην Ευρώπη, άσχετα αν δεν συνεχίστηκε η συνεργασία».