“Άλλες δύο μεταγραφές”

20

Άλλους δύο παίκτες περιμένει ο Παναγιώτης Διλμπέρης για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου έχει ήδη κάνει τις κινήσεις της, με την προσθήκη δύο έτοιμων παικτών θα είναι πλήρης και στη συνέχεια θα μείνουν κάποια… συμπληρώματα.

«Περιμένουμε ακόμα δύο μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και είμαστε σίγουροι ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος μας και η μεθοδολογία πετυχημένη. Με υπομονή και συγκέντρωση θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα», είπε ο προπονητής των “Σταχυοφόρων” στην ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στο χθεσινό πρώτο φιλικό με τον Απόλλωνα Αρναίας (1-0) και γενικότερα στην προετοιμασία της ομάδας.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας και είχα σαν στόχο να δω το βαθμό δεκτικότητας των ποδοσφαιριστών περισσότερο στην αμυντική τακτική και λιγότερο στην επιθετική. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση για εφαρμογή των όσων ζητάω και από τη γενικότερη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου με δεδομένη την κούραση και την ανομοιογένεια εξαιτίας της παρουσίας νέων παικτών και των δοκιμαζόμενων. Ταυτόχρονα σε αυτό το φιλικό μπορέσαμε να αξιολογήσουμε και τα νέα παιδιά, έτσι ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη άποψη για τα προσόντα τους και κυρίως για να εντοπίσουμε τις αδυναμίες τους και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές».