Άνχελ Ιορντανέσκου όπως… Ελένη Λουκά

26

Μια άλλη διάσταση στο μεγάλο θέμα που προέκυψε στην Ρουμανία με τον Ράζβαν Ρατς, δίνει η ιστοσελίδα Fanatic.ro.

Με αποκλειστικό της άρθρο, η ρουμάνικη ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο λόγος που δε χρησιμοποιήθηκε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ματς της Εθνικής του ομάδας κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, δεν ήταν αγωνιστικοί αλλά θρησκευτικοί…

Αρχικά φιλοξενούνται δηλώσεις του Ρατς που λέει: «έκανα μια θυσία, είχα έναν τραυματισμό και έκανα ό, τι μπορούσα να βρίσκομαι εδώ και να μπω στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν ήταν ευπρόσδεκτη ή όχι. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι ήμουν στο γήπεδο!».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας Άνχελ Ιορντανέσκου,  όχι μόνο δε… συγκινήθηκε από αυτό αλλά στα αποδυτήρια είχε άγριο καυγά με τον Ρατς μιλώντας για «άνθρωπους του σατανά».

Ο λόγος ήταν ότι ο Ρατς πήγε στη Σερβία, στη επωνομαζόμενη φυσιοθεραπεύτρια-«μάγισσα» Μαριάνα Κοβάσεβιτς, για να ξεπεράσει πιο γρήγορα τον τραυματισμό του, και δεν προτίμησε τον γιατρό της Εθνικής, Πομπιλίου Ποπέσκου.

Άνθρωπος από το περιβάλλουν του Ρατς μάλιστα δήλωσε: «Ο Ρατς είναι δυσαρεστημένος γιατί η Μαριάννα του κόστισε 20.000 ευρώ για να είναι έτοιμος και ο Άνχελ Ιορντανέσκου προτίμησε να τον αφήσει εκτός ομάδας λόγω θρησκευτικής δεισιδαιμονίας».