Άρης: Για να δούμε, τι θα δούμε…

80

Με την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Άρης πλέον αριθμεί περί τα 30 επαγγελματικά συμβόλαια. Οι αλλαγές στο ρόστερ ήταν… σαρωτικές, με τους κιτρινόμαυρους να προχωρούν στην απόκτηση 14 ποδοσφαιριστών (15 αν υπολογίσουμε και τον Ντάγκρα που στη συνέχεια απομακρύνθηκε), ενώ άλλοι τόσοι αποτέλεσαν παρελθόν.

Είναι κοινά αποδεκτό πως το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή έχει σαν στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου “ειδικών συνθηκών”, δηλαδή μιας ομάδας που “νιώθει” από Football League και θα μπορέσει να φέρει εις πέρας τον στόχο της ανόδου.

Μεγάλο στοίχημα αποτελεί το μοντάρισμα αυτής της ομάδας, καθώς με τις αλλαγές που έγιναν είναι δεδομένο πως δεν θα έχει σχέση με την περσινή. Τουλάχιστον από άποψη προσωπών.

Στα φιλικά που δόθηκαν ο Άρης έδειξε πως χρειάζεται χρόνο ακόμη και κυρίως παιχνίδια για να “δέσει” το σύνολο. Πάντως μέχρι το πρώτο επίσημο ματς, δηλαδή εκείνο του Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, στις 19 Σεπτεμβρίου, άλλο αγώνα οι κιτρινόμαυροι δεν θα δώσουν.

Το θετικό για τον Δημήτρη Σπανό είναι πως δεν υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, από τη στιγμή μάλιστα που και ο Ιντζόγλου επέστρεψε. Μοναδικό σοβαρό πρόβλημα ο Νίκιτς, αλλά ο Βόσνιος δεν θα χάσει πολλά παιχνίδια.