Άρης: Η επαφή με Μυροφορίδη και ο Παπαδόπουλος

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, στην πρόσφατη γραπτή δήλωσή του, δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα του Άρη, τονίζοντας παράλληλα, πως συνεχίζει κανονικά (είπε πάντως ότι είναι ανοικτός για συζητήση σε οποιονδήποτε επιθυμεί να… μπει στην ΠΑΕ).

Απ’ ότι φαίνεται πάντως ήδη έχουν αρχίσει κάποιες πρώτες κινήσεις για τη νέα χρονιά και μία εξ αυτών που… διέρρευσε σήμερα το πρωί ήταν μία επαφή που έγινε με τον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα Σμύρνης, Παύλο Μυροφορίδη. Ο τελευταίος θεωρείται… εξπέρ στη δημιουργία ομάδων με στόχο την άνοδο, κάτι που πέτυχε φέτος με τον Απόλλωνα, αλλά και στο παρελθόν με τον Ηρακλή.

Λέγεται πως δεν απάντησε ακόμη, καθώς περιμένει να μιλήσει με την νυν ομάδα του, η διοίκηση της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας ή όχι.

Από εκεί και πέρα τα περί “πακέτου” Παύλου Μυροφορίδη, ως τεχνικό διευθυντή και Νίκου Παπαδόπουλου, ως προπονητή, δεν φαινόταν να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες, ωστόσο το φημολογούμενο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων Κέρκυρας-Παπαδόπουλου, ίσως αλλάξει τα δεδομένα.