Άρης και Παπαδόπουλος : Υπάρχει παρασκήνιο

87

Μεγάλη συζήτηση έγινε χθες με την απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου να μην πάει στη συνέντευξη τύπου, επειδή όπως είπε ο συνεργάτης του “ήταν εκνευρισμένος με τρία πλάγια άουτ μετά το 80′ που δόθηκαν ανάποδα”.

Στη σχέση των δύο πλευρών, υπάρχει… παρελθόν.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος φόρεσε τη φανέλα του Άρη πριν την πτώχευση και με το άρθρο 44, στο οποίο κατάφερε να υπαχθεί η ΠΑΕ Άρης, έχασε τα χρήματά του, που δεν ήταν λίγα!

Το καλοκαίρι, ο Παπαδόπουλος ήταν μια ανάσα από το να αναλάβει τον Άρη. Είχε συμφωνήσει με Μυροφορίδη (ήταν μαζί στον Ηρακλή) και Καρυπίδη, ήταν ενήμερος και για κάποιες μεταγραφικές κινήσεις και ξαφνικά, αντί να επιστρέψει, επέλεξε να συμφωνήσει με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα, λέγεται ότι ως προπονητής του ΟΦΗ, προσπάθησε να προσεγγίσει κάποιους παίκτες, που συζητούσαν με τον Άρη.

Από ανθρώπους που κινούνταν στην πλευρά του Παπαδόπουλου το καλοκαίρι, ειπώθηκε ότι ο λόγος που δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία του με τον Άρη, ήταν οικονομικός και είχε να κάνει με την προκαταβολή, κάτι που όμως διαψεύστηκε από τους κίτρινους.

Γεγονός είναι ο Παπαδόπουλος επέλεξε τελικά τον ΟΦΗ, με τον οποίο είχε μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παρελθόν, καθώς εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και φαίνεται πως ήταν ελκυστική η προοπτική του τριετούς συμβολαίου.