«Άρης: Ο γίγαντας που ξύπνησε από τον λήθαργο»

59

Αφιέρωμα για τον Άρη, που έχει στις τάξεις του τους Ισπανούς Κουέστα, Βέλεθ και Ματίγια, έκανε η ισπανική ιστοσελίδα “migrantesdelbalon”, η οποία μάλιστα αποκαλεί τους “κιτρινόμαυρους” γίγαντα που… ξύπνησε.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει το σχετικό αφιέρωμα:

“Ο Άρης φαίνεται να έχει… ανακτήσει τα στοιχεία που συνετέλεσαν σε ένα τρομακτικό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν. Η ομάδα των Ισπανών Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ και Χαβιέ Ματίγια με τρεις συνεχόμενες νίκες, δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ κι άρχισε να πετυχαίνει ξανά πράγματα που ήταν… άγνωστα και οδήγησαν στην απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα”.

Αφου γίνεται μια ανάφορα στα τρία μάτς που κέρδισε ο Άρης, στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου στέκεται στην παρουσία του Χουλιάν Κουέστα, σχολιάζοντας: “Μόνο ένας Ισπανός συμμετείχε σε αυτό το σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Ο Χουλιάν Κουέστα έχει να αναλάβει να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας και στα τρία τελευταία ματς δεν δέχθηκε κανένα γκολ.Όλοι περιμένουν την επιστροφή του ισχυρού Άρη, ενός γίγαντα που κοιμάται, αλλα έχει στα χέρια του τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο”.