Άρης Πασσαλής: «Ο Άρης επανέρχεται εκεί που του αξίζει»

Στον Arena FM μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος αναφέρθηκε στην άνοδο του Άρη στην Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό του Άρη στην έδρα του Εδεσσαϊκού το Σάββατο:

«Το φιλικό αυτό ήταν να γίνει από το καλοκαίρι, το συζητούσαμε με τον κ.Μυροφορίδη και τον κ.Σπανό, τελικά μιλήσαμε πριν 20-25 μέρες και καθώς η αποστολή γύριζε από την Άρτα μετά το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, με τηλεφώνησε από το πούλμαν ο προπονητής της ομάδας για να το οριστικοποιήσει. Ευχαριστώ τον Άρη και την ομάδα που θα έρθει αμέσως μετά την επίτευξη της ανόδου για να αναμετρηθεί με τον Εδεσσαϊκό».

Για την άνοδο του Άρη στην Super League:

«Είναι σημαντικό που ο Άρης επανέρχεται εκεί που πρέπει να είναι. Μετά από τέσσερα χρόνια επανέρχεται εκεί που αξίζει, ο κ.Καρυπίδης άκουσε πολλά, αλλά κατάφερε να βγάλει σε πέρας την αποστολή του μετά από τρία χρόνια, δεν μπόρεσε να το πετύχει με την πρώτη όμως το κατάφερε τελικά».

Για την ομάδα του Εδεσσαϊκού:

«Έχουμε εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα, δυο από τους ποδοσφαιριστές μας κληθήκαν στην εθνική Νέων, γεννημένα παιδιά το 2000 και τα δυο, ήταν βασικοί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έχουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές, κι έχουμε μ.ο. ηλικίας στα 20.5, ο μικρότερος παίκτης είναι γεννημένος το 2000 και ο μεγαλύτερος είναι 28 χρονών. Οι ιθύνοντες του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους παίκτες μας».

Για την επόμενη χρονιά στον Άρη:

«Εγώ θα ήθελα να γίνουν λογικά βήματα στον Άρη, να μην γίνουν άλματα, η ομάδα επιστρέφει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην κατηγορία. Τα χρόνια που ήμουν στον Άρη, όλα τα προβλήματα ξεκινούσαν από το οικονομικό. Όσο λιγότερα είναι τα λεφτά που υπάρχουν τότε θα θέλει ακόμη περισσότερη προσοχή. Για μένα η επόμενη χρονιά θα πρέπει να είναι μια χρονιά σταθεροποίησης και πιο μετά θα πρέπει να ζητήσει το κάτι παραπάνω ο Άρης, αργά και σταθερά θα πρέπει να κινηθούν στον Άρη, τα άλματα με φοβίζουν εμένα και το έχω ζήσει αρκετά αυτό είναι η αλήθεια».

Για την αλλαγή του κανονισμού και τον μη υποβιβασμό του Παναθηναϊκό στην Football League:

«Είναι άδικο για τον Ηρακλή, πέρσι υποβιβάστηκε για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Όταν αλλάζουν οι κανονισμοί με βρίσκει αντίθετο, ανεξάρτητα ποια ομάδα αδικείται. Πέρσι έχασε ο Ηρακλής την κατηγορία και φέτος τι έγινε και άλλαξαν τα πράγματα ; Είναι άδικο».