Άρης, όπως Αγροτικός Αστέρας

16

Οι μέρες περνούν, η έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει και στον Άρη αρχίζει να τους λούζει όλους κρύος ιδρώτας. Που και πως θα παίξουν οι κίτρινοι τη νέα σεζόν;

Τη Δευτέρα υπάρχει μία ακόμη σύσκεψη όλων των φορέων του Άρη για να τεθούν τα πράγματα επί τάπητος και να παρθούν αποφάσεις.

Το παράδειγμα του Αγροτικού Αστέρα, αρχίζει να δίνει νέες ελπίδες στους κίτρινους, που στηριζόμενοι στα όσα είπε ο νομικός Βαγγέλης Χατζηϊωάννου, θα δουν αν μπορούν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με την ομάδα του Ευόσμου.

Ο Αγροτικός Αστέρας έκανε αίτηση για νέα ΑΦΜ για να παίξει μ΄ αυτό στο πρωτάθλημα, καθώς η προηγούμενη ΠΑΕ διαλύθηκε λόγω των χρεών. Η εκκαθάρισή της δεν ολοκληρώθηκε αλλά παρόλα αυτά η αίτηση έγινε από τον Χατζηϊωάννου. Εφόσον ο Αστέρας τα καταφέρει και παίξει με νέα ΠΑΕ στη Football League, γιατί όχι κι ο Άρης;

Αυτό σκέφτηκαν οι κίτρινοι και θα εξετάσουν αυτή την περίπτωση τη Δευτέρα. Εφόσον αυτό μπορεί να προχωρήσει, τότε θα επιλέξουν τη λύση της Γ΄ Εθνικής. Σε διαφορετική περίπτωση είναι μάταιο, καθώς οι ενδιαφερόμενοι (Σκόρδας, Αθανασιάδης, Ζαμπέτας) και όσοι έχουν έννομο συμφέρον, δεν θα αφήσουν να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ για να επιστρέψει ο Άρης ως άλλη ΠΑΕ στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Εφόσον ο Άρης αποφασίσει να παίξει στη Γ΄ Εθνική, δεν θα πρέπει να παίξει στο Κύπελλο, που ξεκινά στις 28-29 Αυγούστου. Εφόσον οι κίτρινοι παίξουν στο Κύπελλο, χάνουν το δικαίωμα να παίξουν στην Γ΄ Εθνική.

Τη Δευτέρα θα μπουν κανονικά στην κληρωτίδα, αλλά αν υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενη να παίξουν Γ΄ Εθνική, δεν θα κατέβουν στους αγώνες Κυπέλλου.