Άρνεσεν: «Εξαιρετική η επιστροφή του Μακ»

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 για την φυγή του Ιβιτς, τον Στανόγιεβιτς και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά:

Για την πρόσληψη Στανόγεβιτς: «Έμαθα για τα νέα του ΠΑΟΚ και την πρόσληψη του νέου τεχνικού στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Ωστόσο, έμεινα έκπληκτος με τη φυγή του Ίβιτς γιατί τα πήγε πάρα πολύ καλά και κατέκτησε και το Κύπελλο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το εάν έχει μιλήσει με τον Ίβιτς: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ίβιτς».

Για την συνεχή αλλαγή προπονητών στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να κρίνω τι συμβαίνει και γίνεται αυτό. Ο Σαββίδης είναι το αφεντικό και αυτός κρίνει τι πρέπει να γίνει. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μείνει ένας προπονητής για δύο χρόνια. Η συνέχεια είναι σημαντική. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ».

Για το εάν γνωρίζει τον Στανόγεβιτς: «Δεν τον γνωρίζω».

Για την επιστροφή του Μακ: «Μου άρεσε αυτό. Πολύ καλή μεταγραφή. Ο Μακ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ξέρει την ομάδα. Ήθελε να επιστρέψει γιατί δεν είχε δώσει όσα ήθελε όταν ήταν στην ομάδα» .

Για τον Ρέι: «Δεν τον γνωρίζω».

Για τον Τσίμιροτ: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Τσίμιροτ. Είναι ένας καλός παίκτης και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για εκείνον».

Για τον Λούμπος Μίχελ και για το εάν του έδωσε κάποια συμβουλή: «Έχω καλή σχέση μαζί του. Μιλούσαμε συνέχεια για την ομάδα και την Εθνική. Δεν του έδωσα κάποια ιδιαίτερη συμβουλή. Δεν του έδωσα συμβουλες αλλά πληροφορίες που θα ήθελε να ξέρει. Τα πάει πολύ καλά και ο ΠΑΟΚ έχει καταρτισμένους ανθρώπους για να γίνει σωστά η δουλειά».

Για το εάν μιλάει με τον Σαββίδη: «Είναι δύσκολο. Μιλάει ρώσικα και εγώ δεν μπορώ να τα μιλήσω».

Για το εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το πρωτάθλημα: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει και να κάνει κάτι καλό αλλά υπάρχει και ο Ολυμπιακός που είναι μια δυνατή ομάδα».