“Άσε τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι…”

Ο σύνδεσμος των «Rossoneri» εξέδωσαν ανακοίνωση με σκληρή γλώσσα με αφορμή το γεγονός πως ο Απόλλων δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στα Χανιά με την τοπική ομάδα.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Rossoneri αναφέρει:

Λίγο πριν κλείσεις τα 94 σου χρόνια ιστορικέ, χιλιοταλαιπωρημένε και κυνηγημένε Απόλλωνα Καλαμαριάς ήρθε η σημερινή αποφράδα ημέρα για να βιώσεις ακόμα μια μαύρη σελίδα στην τεράστια ιστορία σου.

Μια μέρα ντροπής, ξεφτίλας και διασυρμού που όμοια της δεν ξαναζήσαμε.

Πρώτη φορά στην ιστορία της Απολλωνάρας μας, η ομάδα δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα. Για όλους εμάς αυτή η μερα είναι εξίσου μαύρη και ίση με τους υποβιβασμούς και όλες τις ξεφτίλες που προκάλεσαν στην ομάδα όσοι ασέλγησαν στο κουφάρι του Απόλλωνα ανά τα χρόνια.

Γι’αυτό σου δίνουμε συγχαρητήρια μεγάλε παράγοντα-προπονητή-φροντιστή- φυσιοθεραπευτή-ταξιθέτη και ότι άλλη ειδικότητα έχεις γιατί πλέον έγραψες το όνομα σου με χρυσά γράμματα στο πάνθεον όλων αυτών που διέλυσαν, διέσυραν και κατέστρεψαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Σε είχαμε προειδοποίησει να σώσεις την ομάδα και να ετοιμάσεις την επόμενη μέρα με ή χωρίς εσένα. Επειδή κρίνεσαι ανεπαρκής,ανίκανος έως και επικίνδυνος σαν διοίκηση πλέον ετοίμασε την επόμενη μέρα ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!
Είσαι ανεπιθύμητος σε κάθε κάτοικο της Καλαμαριάς και σε κάθε φίλαθλο-οπαδό του Απόλλωνα.

Σταματά την καραμέλα περί μετόχων και τα λεφτά που βάζουν γιατί έχεις γίνει πιο γραφικός και από την Αράχωβα. Οι μέρες σου τελείωσαν είτε σε αρέσει είτε όχι. Φεύγοντας να αφήσεις και τα κλειδιά κάτω από το πατάκι.
Ο Απόλλων δεν είναι μαγαζάκι σου ούτε τσιφλίκι σου. Ο Απόλλων δεν είναι μαγαζάκι κανενός.

Καλούμε όλους όσους αγαπάνε τον Απόλλωνα μας, το καμάρι της προσφυγομάνας Καλαμαριάς, να είναι σε επαγρύπνηση.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!! ΧΘΕΣ…