Άστραψε και βρόντηξε ο Θεοδωρίδης

Ο Σάββας Θεοδωρίδης στην παρουσίαση του Πέδρο Μάρτινς, έκανε λόγω για τον χειρότερο Ολυμπιακό όλων των εποχών ενώ αναφέρθηκε και στον Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε όλοι σαν Ολυμπιακοί. Ο Ολυμπιακός σας έχει ανάγκη όλους περισσότερο από ποτέ. Προσέχετε όλοι τις δηλώσεις, τον πόλεμο, το πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Έχουμε όλοι μας υποχρέωση να γίνουμε ένα, μαζί με τον προπονητή. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους Πορτογάλους προπονητές. Μαζί με τον Ζαρντίμ, με τον Περέιρα, τον Σίλβα τον Μπέντο πήραμε πρωταθλήματα και Κύπελλα. Μας πάει το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος φρόντισε ο νέος προπονητής να έρθει στην κατάλληλη στιγμή, για να δει τα χάλια μας. Αυτό δεν ήταν Ολυμπιακός. Είναι ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά τα πράγματα. Θέλω να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ εσάς, του προπονητή, των παικτών και όλων, γιατί θα αντιμετωπίσουμε τα διπλάσια προβλήματα και βρωμιές από αυτά που γίνανε φέτος. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα αποφύγουμε. Ήδη προσπαθούν να βγάλουν ποιος θα είναι πρωταθλητής του χρόνου.

Θέλω να βοηθήσετε τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρό μας που βλέπετε τι τραβάει, όλοι πέφτουν πάνω του και τον προπονητή μας. Μην ξεχνάτε ότι ο Βαλβέδε, ο Ζαρντίμ, ήταν σε μικρές ομάδες και μεγάλωσαν στον Ολυμπιακό. Προσφέρει πολλά πράγματα σε προπονητές και παίκτες. Επιμένω, Ολυμπιακά και τίποτα άλλο. Ο ένας ενωμένος με τον άλλο, μόνο για το καλό του Ολυμπιακού. Προστατέψτε τον πρόεδρο και τα 5 εκατομμύρια κόσμου του Ολυμπιακο».