Άσχημες φήμες για Πανθρακικό

440

Ο Πανθρακικός υποβιβάστηκε αγωνιστικά στην Football League, κάποιοι εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα καταφέρει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία από το παράθυρο, μια ελπίδα που διατηρεί η μη επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο υπάρχουν και άλλα ακόμα πιο αρνητικά σενάρια, καθώς ολοένα και πιο έντονες φήμες που τον θέλουν να (αυτο)υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τις τελευταίες ώρες οι εντονότατες φήμες έχουν πλέον μετατραπεί και σε δημοσιεύματα.

«Ο Πανθρακικός και η Καλλονή είναι βέβαιο πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Football League ή παίζει να πάνε ακόμη πιο χαμηλά;», έγραψε αργά το βράδυ της Πέμπτης το marca-sl του αθηναίου δημοσιογράφου Κώστα Πλιάτσικα.

Στην ίδια λογική ωστόσο κινείται και δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας inkomotini, που αναφέρει στο ρεπορτάζ για την πειθαρχική δίωξη στον Πανθρακικό εξαιτίας του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που κρίνεται ύποπρος χειραγώγησης, ότι οι φήμες πληθαίνουν για πτώση του Πανθρακικού στη  Γ’ Εθνική ώστε να απεμπλακεί η διοίκηση της ομάδας από το βάρος των χρεών που έχουν δημιουργηθεί.

Είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που οι φήμες παίρνουν και γραπτή μορφή. Καμία διάψευση δεν έχει υπάρξει, κατά πάγια τακτική της ΠΑΕ Πανθρακικός στις φήμες αυτές. Άλλωστε τα δημοσιεύματα προέκυψαν αργά το βράδυ, ενώ έχουν περάσει εβδομάδες από την τελευταία φορά που εκδόθηκε κάποια ανακοίνωση ή υπήρξε ανανέωση της επίσημης ιστοσελίδας του Πανθρακικού.

Πηγή : thrakisports