Άχαστος στο «κάστρο» του

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να «τρέχει» το μοναδικό αήττητο του σερί, καταβάλλοντας και την αντίσταση της Ξάνθης στην Τούμπα, με 2-0, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League.

Ως γνωστόν, η τελευταία ήττα του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα είχε έρθει στην Τρίπολη, στις 4 Μαρτίου του 2018, με 3-2, μια εβδομάδα μετά την «παράσταση» του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα.

Ωστόσο, για να βρει κάποιος την τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στο «σπίτι» του, στο πλαίσιο της Super League, πρέπει να πάει ακόμα πιο πίσω.

Αυτό γιατί ο Δικέφαλος δεν έχει χάσει από κανέναν στο χορτάρι, μετά τον Μάιο του 2017, δηλαδή έχει ξεχάσει την ήττα εδώ και δυόμιση χρόνια.

Στις 31 Μαΐου του 2017 ο Παναθηναϊκός έφευγε από την Τούμπα με νίκη 2-3, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των τότε play offs.

Μάλιστα, η τελευταία εντός έδρας αποτυχία του ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα πρέπει να πάει «πίσω» στις 8 Ιανουαρίου του 2017. Τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα έφευγε από την έδρα του Δικεφάλου με το 0-1, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κάνει φανταστική εμφάνιση για την, τότε, ομάδα του.