Έγινε θρίλερ με Βελλίδη!

Μετά από ένα πολύ… έντονο 48ωρο, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα και Βελλίδης συμφώνησαν χθες και ο 28χρονος τερματοφύλακας θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και μετακομίζει στην Τούμπα.

Ο Καστοριανός τερματοφύλακας, θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου θα παίξει την Κυριακή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αυτό τουλάχιστον, έχει κατά νου ο Τούντορ, που από το Σάββατο, που έπαθε υποτροπή ο Γλύκος ζήτησε τερματοφύλακα “εδώ και τώρα”.

Το σίριαλ Βελλίδη κράτησε δύο μέρες και χθες αργά το απόγευμα βρέθηκε η χρυσή τομή.

Η υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννενα δεν ήταν πολύ δύσκολη, αφού από την ώρα που ο ΠΑΟΚ συμφώνησε οριστικά με τον Βελλίδη, χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να δώσει τα χέρια και με τον Χριστοβασίλη.

Το πρόβλημα μέχρι χθες το απόγευμα, ήταν η επιμονή του Βελλίδη για κλειστό συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί ένα μικρότερης διάρκειας συμβόλαιο.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ ήθελε συμβόλαιο για 6 μήνες με την προοπτική να ανανεωθεί, εφόσον ο 28χρονος τερματοφύλακας ικανοποιήσει, αλλά αυτό θεωρήθηκε… υποτιμητικό από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Θεωρώντας ότι αυτή την εποχή συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες, ο Βελλίδης ήταν της άποψης ότι αξίζει ένα πιο σίγουρο συμβόλαιο για να μπορέσει να δείξει τις ικανότητές του στην Τούμπα, χωρίς το άγχος του να αποδείξει πράγματα μέχρι τέλους της σεζόν.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε μεγάλη δέσμευση, προφανώς γιατί κανείς δεν μπορούσε να είναι 100% σίγουρος για την επιλογή.

Κάποια στιγμή οι διαπραγματεύσεις φάνηκε να βαλτώνουν καθώς κανείς δεν έκανε πίσω και τελικά ο Βελλίδης οπισθοχώρησε, για να μην χαλάσει η μεταγραφή.

Ο πρώην, πια, γκολκήπερ του ΠΑΣ Γιάννενα θα υπογράψει αύριο για 2,5 χρόνια, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα με ένα μικρό ποσό, να το σπάσει στο τέλος της σεζόν, εφόσον δεν μείνει ικανοποιημένος. Ουσιαστικά, το συμβόλαιο είναι 6 μήνες + 2 χρόνια, με τον Βελλίδη να παίρνει κάτι παραπάνω, εφόσον μείνει μόνο για το εξάμηνο στην Τούμπα.

Πηγή : Livesport