“Έκαναν πλιάτσικο στις εγκαταστάσεις της Βέροιας”

36

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Χατζάρας σε δηλώσεις του στον Σπορ FM.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε σε λεηλασίες στις εγκαταστάσεις της Βέροιας και απέρριψε ευθύνες στην διοίκηση της Βέροιας.

Δείτε αναλυτικά όσα αποκάλυψε:

Για την κατάσταση που αντίκρισαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας: «Είχαμε μια πληροφορία αφότου η ομάδα εγκαταλείφθηκε και πήγαμε να δούμε αν υπάρχουν οι εγκαταστάσεις της και ο εξοπλισμός της. Δυστυχώς έλειπαν όλα. Μάλιστα τα φώτα και οι προβολείς ήταν ακόμα αναμμένα. Κάτι που σημαίνει ότι πήγαν, τα πήραν και ξέχασαν και τα φώτα αναμμένα. Έγινε λεηλασία. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, το ιδιοκτησιακό καθεστώς έκανε κανονικό πλιάτσικο».

Για το πώς έφτασε η Βέροια ως εδώ: «Τα μηχανήματα και όλα τα άλλα αντικαθίστανται. Το θέμα είναι ότι μια ομάδα όπως η Βέροια δεν μπορεί να έχει ομάδα συμβόλαια 200.000 και 250.000 ευρώ. Μοιραία θα οδηγηθεί εδώ που οδηγήθηκε και όπου έφτασαν κι άλλες μεγαλύτερες ομάδες».

Για την επόμενη μέρα της Βέροιας: «Η Βέροια σαν ΠΑΕ χρωστάει πολλά χρήματα, πάνω από 3 εκατ. ευρώ. Κανείς δεν πρόκειται να τα βάλει αυτά τα λεφτά. Συνεπώς η επόμενη μέρα θα είναι να δημιουργηθεί μια νέα, υγιής ομάδα με τον τρόπο που λέει ο κανονισμός. Δεν μας ενδιαφέρει η κατηγορία που θα παίξει, αλλά να μπουν υγιείς βάσεις. Δεν γίνεται μια πτωχευμένη χώρα να κάνει εισαγωγή ποδοσφαιριστών σε επίπεδο επαρχιακών ομάδων, αλλά να παίζουν τα παιδιά του τόπου».