«Έκανα λάθος, ποτέ δεν μας απείλησε ο Καρυπίδης»

Την κατάθεση του αναφορικά με τον, υπό διερεύνηση περσινό αγώνα της Βέροιας με τον Άρη, ανασκεύασε σε δηλώσεις του ο, νυν ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης,  Γιάννης Μπαστιάνος.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, που αγωνιζόταν τότε στη Βέροια, ανέφερε ότι έκανε λάθος που κατηγόρησε τον Θεόδωρο Καρυπίδη, τονίζοντας ότι η κατάθεση του επηρεάστηκε από την ένταση της τότε αναμέτρησης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Σπορ Fm»: 

Για όσα είπε στην κατάθεση του για τις απειλές του Θ. Καρυπίδη: «Ο κ. Καρυπίδης ήρθε στον διάδρομο των αποδυτηρίων και όχι έξω από την πόρτα μας. Ποτέ δεν μας απείλησε και δεν μας είπε να χάσετε. Απλά μας είπε «πως παίζετε έτσι;». Δεν ήρθε ποτέ έξω από την πόρτα μας να μας απειλήσει. Δεν ξέρω πως το εννοούσε ο κ. Καρυπίδης. Δεν μου φάνηκε απειλητικό αυτό εκείνη την ώρα».

Για την συνάντηση Καψάλη-Καρυπίδη την προηγούμενη του αγώνα Βέροια-Άρης: «Τους είχα δει ναι, αλλά δεν ήταν κακό που έπιναν έναν καφέ. Προς θεού, δεν νομίζω ότι έγινε κάποια προσυνεννόηση αν αυτό με ρωτάτε. Δεν ρίχνω κανένα φταίξιμο στον τότε συμπαίκτη μου, Καψάλη, επειδή έπινε καφέ με κάποιον».

Για την ένορκη κατάθεση που έδωσε και όσα είπε: «Μας είπε ο συμπαίκτης μου, Λαζόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα ότι κάποιος τον απείλησε. Έκλαιγε μετά το τέλος του παιχνιδιού και ένιωθε φόβο για κάτι. Του είπαν κάτι που δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν και ήταν φοβισμένος. Εγώ δεν ρίχνω το φταίξιμο σε κανέναν. Πάνω στην ένταση μου βέβαια από το παιχνίδι, είπα κάποια πράγματα. Η ένορκη κατάθεση μου, είχε λάθη επειδή είχα άγχος να τα πω. Έκανα λάθος στην κατάθεση μου. Ποτέ δεν μας είπε κάτι ο Καρυπίδης. Μπορεί εγώ να τα είπα διαφορετικά στην κατάθεση μου, από αυτά που εννοούσα. Σας λέω ήμουν φορτισμένος. Η ένταση φέρνει λάθη… Πλέον έχω καθαρό μυαλό και λέω ότι δεν υπήρξε καμία απειλή από τον πρόεδρο του Άρη. Έκανα ένα λάθος και θεωρώ ότι πρέπει να βγω και να το διορθώσω».