Έκανε πρόταση σε Αναστόπουλο

28

Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη ο Ερασιτέχνης Άρης προσπαθεί ουσιαστικά να τον θέσει στο περιθώριο, με τον πρόεδρο του Α.Σ.,, Τάσο Οικονόμου, να δηλώνει σήμερα ότι “ο Γαλανός δεν έχει βάλει χρήματα στον Άρη”, υπονοώντας ότι διοικεί με τα έσοδα που έχει και εκφράζει τη στήριξή του στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο Γιώργος Γαλανός, ήταν στην Αθήνα, προσπαθώντας μεταξύ άλλων, να βρει προπονητή. Για τον ίδιο, άλλωστε, ο Καλαϊτζίδης θα φύγει, παρά το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης δεν προτίθεται να τον απομακρύνει!

Ο Γαλανός ήταν σήμερα στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Νίκο Αναστόπουλο, μία συνάντηση που επιβεβαίωσε και ο “Αλενατόρε”, που έχει περάσει και στο παρελθόν από τον Άρη, και μάλιστα με αυτόν στον πάγκο, ο οποίος είχε ανέβει από την Β΄ στην Α΄ Εθνική.

«Έγινε μια πρώτη συνάντηση, γνωριστήκαμε με τον κύριο Γαλανό, τα είπαμε σε καλό κλίμα, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμη. Δεν μπορούμε να πούμε ούτε ότι είμαστε κοντά, ούτε μακριά», δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στο pressaris επιβεβαιώνοντας την επαφή του με τον διαχειριστή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.

Την Κυριακή (26/10, 2.30μμ) υπάρχει ο αγώνας κυπέλλου με την Καστοριά στο Χαριλάου και πραγματικά παραμένει αίνιγμα, το πως θα κατέβει ο Άρης στον αγώνα αυτό και με ποιον προπονητή και επικεφαλής…