Έκρηξη Δούκα στο Open!

Παρέμβαση στην εκπομπή της «Δίκης στο Open» έκανε υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας για να απαντήσει σε κάποια από όσα ειπώθηκαν από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής αναφέρθηκε στην, προ διετίας απόφαση του δικαστή Σκουτέρη, στην έφεση του ΠΑΟΚ μετά το… θέατρο του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα.

Ο κ.  Πάτσης ισχυρίστηκε ότι η απόφαση βγήκε στις 2 τα ξημερώματα, και ότι τα εισιτήρια είχαν βγει την Δευτέρα, κάτι που έφερε την έκρηξη του Λευτέρη Δούκα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Καταρχήν να πω οτι θα θελα να κάνετε μία εκπομπή για το θέμα του ΠΑΟΚ και ελπίζω να μείνει χρόνος για να μιλήσετε για την αποκάλυψη σας, για αυτό θα είμαι σύντομος.

Βασικά έκανα παρέμβαση για να μιλήσω με τον κύριο Πάτση. Ήθελα να τον ρωτήσω αν επιμένει για τα όσα είπε για τον κύριο Σκουτέρη και την απόφαση που βγήκε για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι ψέμα αυτό που είπατε. Παρεμβαίνω γιατί είναι κάτι που ακούγεται συνέχεια και διαστρεβλώνεται συνέχεια η αλήθεια. Η απόφαση καθαρογράφηκε στις 10 το βράδυ μετά αυτό έγινε 11-12-1-2 και όπως πάει τα επόμενα χρόνια θα λένε ότι βγήκε ξημερώματα.

Εάν εκείνο το χρονικό διάστημα, μιλάω για το διάστημα που μεσολάβησε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακού στην Τούμπα (σ.σ. είναι αυτός που δεν ξεκίνησε λόγω των θεατρινισμών του Όσκαρ Γκαρσία) μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ που βγήκε η απόφαση. Θα έπρεπε να αποφασιστεί να βγει μια πρωτόδικη απόφαση και μία σε δεύτερο βαθμό. Πότε θα έπρεπε ο κύριος Σκουτέρης να αποφασίσει πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ή μετά; Ο κύριος Θωμαΐδης έχει εξειδίκευση σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης και θα ήθελα να επικαλεσθώ και τη δική του γνώμη.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αν ο δικαστής έπρεπε να ξενυχτήσει για να βγάλει απόφαση έπρεπε να το κάνει για να βγει πριν το παιχνίδι η απόφαση. Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και δεν θεωρούνται από την εφορία με το που βγήκε η απόφαση τα εισιτήρια εκδόθηκαν».