Έκτακτο Δ.Σ. στην Super League 2, για τα τηλεοπτικά

Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (5/7) στην Super League 2 προκειμένου να παρθούν αποφάσεις, σχετικά με το θέμα της υπογραφής του τηλεοπτικού συμβολαίου όπου και παρατηρείται στασιμότητα.

Στον «αέρα» συνεχίζει να είναι το θέμα που έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά της Super League2, καθώς παρότι η ΕΡΤ είχε πει ότι η υπογραφή της σχετικής σύμβασης, θα είχε γίνει μέχρι την Τετάρτη (3/7), κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η λίγκα προχώρησε στην πραγματοποίηση Δ.Σ. την Παρασκευή (5/7) στο οποίο η διοργανώτρια θα ενημερώσει τις ομάδες για τις εξελίξεις, ενώ παράλληλα θα παρθούν και αποφάσεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει ξεκαθαρίσει πως εάν δεν υπογραφεί η σύμβαση, δεν πρόκειται να υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1.Ενημέρωση ομάδων για τις έως τώρα εξελίξεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και λήψη απόφασης για σχετικές ενέργειες
2.Διάφορα θέματα».