Έκτακτο δ.σ. στη Λίγκα για play off και Κύπελλο!

80

Το αδιέξοδο στο οποίο έχε βρεθεί η Super League με το θέμα τον ημερομηνιών των Play offs εξαιτίας του Κυπέλλου Ελλάδας οδήγησε της διοργανώτρια αρχή να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή (13/5), ώστε παρουσία όλων των μελών του συνεταιρισμού να αναζητηθούν λύσεις.

Βασική προϋπόθεση πάντως είναι να έχει οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου για να μπορούν να συζητήσουν αύριο στη Λίγκα πάνω σε στέρεες βάσεις και όχι με σενάρια.

Η NOVA επιμένει στο να μη αλλαγή του προγράμματος των αγώνων κατάταξης, όμως επειδή βάσει καταστατικού προηγούνται οι διοργανώσεις της ΕΠΟ, σε περίπτωση που ο Τελικός οριστεί για της 17 Μαίου, τότε η Λίγκα θα πρέπει να συμμορφωθεί με την απόφαση. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει το συνδρομητικό κανάλι να ενεργοποιήσει τις ρήτρες και να κληθεί η Super League να πληρώσει τα…σπασμένα.

Επίσης υπάρχει πάντα και το σενάριο η ΕΠΟ να μην ορίσει τους διαιτητές για την 2η αγωνιστική για τις 15 Μαΐου και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν στην Λίγκα και σε αυτή την περίπτωση την ευθύνη δεν θα την έχουν οι ομάδες αλλά η ΕΠΟ.

Ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/05/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων Playoff σε σχέση με τις αποφάσεις Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.
  2. Διάφορα.