Έκτακτο: Προσαγωγές οπαδών του ΠΑΟΚ

Δεν φαίνεται να έλαβαν υπόψη τους την απόφαση για απαγόρευση προσέλευσης τους στο Αγρίνιο, τόσο μαζικά όσο και μεμονωμένα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Στην πόλη του Αγρινίου βρίσκονται από το πρωί δεκάδες οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ πάρα πολλοί καταφθάνουν αυτή την ώρα με μικρές κλειστές κλούβες (τύπου βαν).

Στην εθνική οδό, σε διάφορα σημεία, βρίσκονται αστυνομικοί προκειμένου να αποτρέψουν τους οπαδούς να προσεγγίσουν την πόλη.
Μέχρι την ώρα του αγώνα πάντως, αναμένεται να έχουν φτάσει στην πόλη εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ εκφράζονται φόβοι και για τυχών επεισόδια.
Από την αστυνομία έχουν ήδη γίνει κάποιες προσαγωγές, ενώ αναμένεται στη συνέχεια να σημειωθούν περισσότερες.

Να σημειωθεί ότι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αποτρέψει με ανακοίνωσή της τους οπαδούς να έρθουν στο Αγρίνιο για τον αγώνα. Η σχετικά ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους πως, σύμφωνα με υπουργική απόφαση έπειτα από πρόταση της αστυνομικής διεύθυνσης, απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αυριανό αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση και να συμβάλουν στην αποφυγή και του παραμικρού κινδύνου που θα μπορούσε να αναχαιτίσει την πορεία μας προς τον τίτλο.
Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όλοι μαζί πρέπει να διαφυλάξουμε το όνειρο!».

Πηγή: Agrinio News