Έκτος πινάκων Καμπούρης, Θάνος, Αρετόπουλος!

Ανακοινώθηκε από την ΚΕΔ ο πίνακας τον διαιτητών της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, με τον πίνακα να μην έχει αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Από τους προηγούμενους διαιτητές που είχαν μείνει εκτός πινάκων και δώσανε εξετάσεις τον προηγούμενο Αύγουστο μόνο ένας διαιτητής και τρεις βοηθοί έχουν οριστεί να διευθύνουν παιχνίδια, και αυτοί όμως μόνο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τμημάτων υποδομής.

Ο λόγος για τον Κερκυραίο διαιτητή Νίκο Πουλημά που έμεινε εκτός πίνακα της Super League τον Αύγουστο του 2017 και τον βοηθό Γιώργο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) που είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, μετά τα λάθη του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2017, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στον Βόλο. Στην ίδια κατηγορία προστέθηκαν και οι πρώην βοηθοί Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κουράκης (Ηρακλείου) που τέθηκαν εκτός πινάκων το περασμένο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκλεισε οριστικά την πόρτα επανόδο, στους υπόλοιπους διαιτητές και βοηθούς που είχαν μείνει εκτός πινάκων επί εποχής Περέιρα.

Πρόκειται για τους Σταύρο Μάνταλο, Δημήτρη Θάνο, Ανδρέα Παππά, Μιχάλη Βοσκάκη, Γιώργο Κύζα, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, Δημήτρη Στυλιαρά, Γιάννη Δελφάκη, Γιώργο Δασκαλόπουλο, Γιώργο Μπλάνα, Βαγγέλη Κιοτζένη, Θανάση Γιάχο, Γιάννη Κάμπαξη, τους βοηθούς Νίκο Γεωργαράκο, Χρήστο Γενναίο αλλά και τον πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργο Δαλούκα, που είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση τον Σεπτέμβριο του 2010.

Εκτός πίνακα βοηθών ρέφερι της Super League, έμεινε και τυπικά, ο Βασίλης Καμπούρης, ο οποίος πρόσφατα έχασε και το σήμα της FIFA, μετά λάθη του στον αγώνα του Πανιώνιου με τον ΠΑΟΚ.