«Έμαθα πολλά από Μέσι, Σουάρες- Τρελοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του κουβέντες ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είπε ο Μούσα Ουαγκέ, μιλώντας στη κάμερα του PAOK TV για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γεια σας, είμαι ο Μούσα Ουαγκέ, αγωνίζομαι ως δεξί μπακ και είμαι η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι έχω πολλούς στόχους για να πετύχω με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για πετύχουμε μαζί τους στόχους μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους με τον ΠΑΟΚ: 

«Προσωπικά θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τρόπαια. Νομίζω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας».

Για την Μπαρτσελόνα και τη συνύπαρξη με παίκτες όπως ο Μέσι και ο Σουάρες: 

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια. Νιώθω αρκετά δυνατός για να έρθω εδώ, να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο και να δώσω ότι καλύτερο έχω. Πιστεύω ότι η προπόνηση με τους καλύτερους, όπως ο Μέσι και ο Σουάρες με έχουν κάνει πιο έμπειρο. Έμαθα πολλά απ΄αυτούς και νομίζω ότι με ωφέλησε ώστε να ανέβω επίπεδο».

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως παίκτη;
«Νομίζω ότι είμαι ένας γρήγορος παίκτης, πολύ επιθετικός. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα προσόντα μου».

 Τι γνωρίζεις για τους φίλους του ΠΑΟΚ, κι αν θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

«Νομίζω πως έχω μήνυμα γι΄αυτούς. Είδα κάποια βίντεο στα σόσιαλ μίντια, νομίζω ότι είναι τρελοί και φανταστικοί. Συνεχίστε παιδιά να μας υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο και εμείς θα δώσουμε τα πάντα για εσάς.