Έμεινε στην Ξάνθη ο Κλάους!

26

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ήδη πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να παραμένει στα Πηγάδια για να υπογράψει ως αρχηγός της ομάδας το φύλλο αγώνα.

Χωρίς παραπάνω καθυστερήσεις και χρονοτριβές, με το που η αναβολή του αγώνα ανακοινώθηκε και επίσημα η αποστολή του ΠΑΟΚ επιβιβάστηκε στο πούλμαν της ομάδας και πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Ο μοναδικός παίκτης που παρέμεινε στη Ξάνθη, ήταν ο Κλάους, ο οποίος ως αρχηγός της ομάδας, θα υπογράψει το φύλλο αγώνα και έπειτα θα επιστρέψει κι αυτός στη Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο της ομάδας.

Για το τυπικό της ιστορίας ο Τάσος Παπαπέτρου θα βγει στις 17:15 μ.μ. να ρίξει την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο για να δει ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος.

Ο Γιώργος Καζναφέρης από την πλευρά των γηπεδούχων τόνισε: «Κάναμε ότι ήταν δυνατό να ξεκινήσει το παιχνίδι, ωστόσο οι συνθήκες δεν το επέστρεψαν»…

Ενώ ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ με την σειρά του τόνισε: «Θέλαμε να γίνει το ματς αλλά η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν το επέτρεψε. Eνώ είχε αποφασιστεί από νωρίς η αναβολή, η ομάδα ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο».