Έμφαση στην ανάπτυξη από Φερέιρα

Την καθημερινή ενημέρωση για όσα συνέβησαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ έκανε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της ομάδας.

Αναλυτικά:

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, ενόψει εξελίξεων. Η φυσική κατάσταση και η τακτική είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

Η κατάσταση είναι σαφώς πρωτόγνωρη και όλοι έχουν στο μυαλό τους πως θα επιστρέψουν στην δική τους κανονικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τις ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μέχρι να παρθούν οι αποφάσεις για την συνέχεια της σεζόν.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου εργάζεται σε δύο άξονες. Αφενός στη φυσική κατάσταση και αφετέρου στο ίδιο το άθλημα. Έτσι και την Παρασκευή (22.05) το πρόγραμμα είχε ανεβασμένους ρυθμούς και περιελάμβανε πολύ ποδόσφαιρο.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και λίγη γυμναστική, οι παίκτες για περισσότεροι από μία ώρα έπαιξαν παιχνίδια σε μικρούς χώρους, με έμφαση στην τοποθέτηση, το passing game και την ανάπτυξη.

Το Σάββατο (23.05) η δουλειά θα συνεχιστεί στις 09:30.