“Έπρεπε να υποβιβάσουμε Ολυμπιακό και ΑΕΚ!”

Η Ειρήνη Μαρούπα συνεχίζει να παρελαύνει από ραδιοφωνικούς σταθμούς και να εκφράζει τις απόψεις της για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και όχι μόνο.

Σήμερα, ήταν η σειρά της ΕΡΑ Σπορ, να δώσει συνέντευξη, στην οποία αφού κατακεραύνωσε τον Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι “αυτός είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και εμπλέκεται και στην Ξάνθη μέσω του Καλπαζίδη, ο οποίος -όπως είπε- είναι δικός του άνθρωπος και τον χρησιμοποιεί για τις δουλειές του για να μη φαίνεται αυτός”, κατηγόρησε την ίδια την επιτροπή στην οποία συμμετέχει, για επιλεκτική εφαρμογή του νόμου!

“Το 2011 υποβιβάσαμε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, το 2015 υποβιβάσαμε και την Κέρκυρα, αν και εγώ σ΄ εκείνη τη συνεδρίαση έλειπα, αλλά δεν κάναμε το ίδιο και με τους μεγάλους. Θα έπρεπε να υποβιβάσουμε και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία είχαμε εντοπίσει παρένθετο πρόσωπο. Αργότερα, εξετάσαμε την περίπτωση του Ολυμπιακού και του κ. Μαρινάκη, που είχε περιοριστικά μέτρα, αλλά και της ΑΕΚ, στην οποία στην πραγματικότητα διοικητής ήταν ο Μελισσανίδης. Όταν υπάρχει παρένθετο πρόσωπο, ο νόμος λέει ανάκληση άδειας και υποβιβασμός. Θα έπρεπε να υποβιβάσουμε και τις δύο αυτές ομάδες, όπως και με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν το κάναμε. Υπάρχει δικαιολογημένο αίσθημα αδικίας στην Μακεδονία”, είπε η Μαρούπα, που αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα έπρεπε να ελεγχθεί και σήμερα ο Ολυμπιακός.

“Υποβιβάζουμε τον πρωταθλητή, χωρίς να ελέγχουμε τον δεύτερο; Δεν έχουμε ελέγξει τον Ολυμπιακό, με τόσες καταγγελίες, όπως του κ Μπέου, έχουμε ακούσει για στενή επαφή με άλλες ομάδες, για παίκτες κ.λπ. Δεν γίνεται να αδιαφορείς γι΄ αυτά. Και αυτεπαγγέλτως έπρεπε να τα ελέγξουμε, χωρίς καταγγελία. Εγω το εισηγήθηκα, αλλά είμαι ένα μέλος της επιτροπής. Εγώ ακόμη περιμένω. Να γίνει. Την ίδια απόφαση υποβιβασμού θα την έπαιρνε η ΕΕΑ για τον Ολυμπιακό; Δεν ξέρω. Τώρα βιώνουν δικαιολογημένα το συναίσθημα της αδικίας οι Μακεδόνες” συμπλήρωσε η Μαρούπα, η οποία επέμεινε ότι τα δικαιοδοτικά όργανα δεν έχουν δικαίωμα να απορρίψουν το πόρισμα της ΕΕΑ και τα… έχωσε και στον πρόεδρο της επιτροπής, Τζουλάκη!

“Εμείς κάναμε τη δουλειά μας απολύτως σωστά και τελείωσε. Είναι δυνατόν να απορριφθεί ένα πόρισμα μιας κρατικής υπηρεσίας, όπως εμείς; Το καταστατικό της ΕΠΟ παράνομα κρίνει την απόφασή μας. Δεν υπάρχει συγκροτημένο κράτος στην Ελλάδα, κανείς δεν θα διανοούνταν να ανατρέπει αποφάσεις κρατικών οργάνων! Γιατί πήραμε την απόφαση, αν μπορεί να κρίνει το δικαιοδοτικό όργανο την βασιμότητα της απόφασής μας; Και απορώ που αυτό το αναφέρει και στο σκεπτικό ο κ. Τζουλάκης. Πως αναφέρει κάτι τέτοιο;”, είπε.