«Έργο Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ»

26

Το εγκώμιο του προπονητή του, Άγγελου Αναστασιάδη, έπλεξε ο Ρόμπερτ Μακ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sports.aktuality.sk», λέγοντας ότι αυτή η ομάδα είναι έργο του Έλληνα προπονητή.

Αναλυτικότερα ο Σλοβάκος παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε:

Για το ξεκίνημα του την τρέχουσα σεζόν: «Aυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ. Οφείλεται κυρίως στον προπονητή μου, τον Άγγελο Αναστασιάδη που με βοηθάει πολύ στην προπόνηση αλλά και ψυχολογικά. Φυσικά μερίδιο έχουν και οι συμπαίκτες μου, χωρίς εκείνους τίποτα δεν θα λειτουργούσε σωστά»..

Για την αποχώρησή του από την Νυρεμβέργη: «Η αποχώρησή μου από την Νυρεμβέργη ήταν για μένα λύτρωση. Τώρα αισθάνομαι εντελώς διαφορετικά. Εκεί ήμουν δυστυχισμένος».

Για το ότι έχουν ανέβει τα νούμερά του: «Τώρα έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό».

Για το ότι άλλαξε το νούμερο στη φανέλα του: «Αυτό το νούμερο που φοράω στον ΠΑΟΚ το είχα μικρός στην Σλόβαν Μπρατισλάβας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε με ήττα από την Ζίμπρου στο Κισινάου και μετά φέραμε ισοπαλία στην έδρα μας με την Καλλονή. Αλλά από τότε όλα άλλαξαν. Εχουμε προβάδισμα στο πρωτάθλημα, αυτοπεποίθηση και είμαστε τρεις βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη παίζουμε με την Γκινγκάμπ αλλά ήδη οι οπαδοί μας ενδιαφέρονται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είπα στους Έλληνες δημοσιογράφους πως είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλός όπως πέρσι».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Εχουμε παίξει πολύ καλά ως ομάδα. Εχουμε συμπαγής άμυνα και καλή επίθεση».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Είμαστε μια αγαπημένη ομάδα. Θέλουμε να προχωρήσουμε περισσότερο στην Ευρώπη και θα κερδίσουμε την Γκινγκάμπ. Ο κόσμος στην Ελλάδα, πάντως, ασχολείται με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για τους συμπαίκτες του: «Τα πάω καλά με όλους. Βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν έχω και πολύ χρόνο να βγω μαζί τους, έχω απορρίψει αρκετές φορές την πρόταση τους για καφέ. Όταν έχεις ένα παιδί, δεν έχεις πάντα χρόνο. Παίζουμε συνεχώς Πέμπτη και Κυριακή και θέλω να αφιερώσω τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένειά μου».