Έρχεται και παρουσιάζεται στη ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται από σήμερα (14/9) ο Μεργκίμ Μάβραϊ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη. Ο διεθνής Αλβανός στόπερ θα φτάσει το μεσημέρι (14:35) και για την ολοκλήρωση των διαδικαστικών.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα είναι διετούς διαρκείας. Οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα μιας και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά ο Μάβραϊ θα είναι μαζί με τους υπόλοιπους νέους συμπαίκτες του στο περίπτερο της ΠΑΕ στην 83η ΔΕΘ. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση του τι εστί Άρης, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει, εκεί θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του. Λογικά, ο διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής θα προχωρήσει στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων» πλέον.

Αύριο αναμένεται να κάνει και την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα, ενώ φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, την προσεχή Δευτέρα. Στο γήπεδο πάντως θα βρίσκεται και πάρει… μυρωδιά από ατμόσφαιρα «Κλεάνθης Βικελίδης».