Έρχεται ο Αγγελίδης κι ο… Γκαρσία

23

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή, που ξεκινά από αύριο για τον ΠΑΟΚ. Εξελίξεις, αναμένονται σε όλα τα επίπεδα…

Στις αρχές της εβδομάδας, ίσως και αύριο Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο νέος πρόεδρος ή τζένεραλ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, έρχεται για να πιάσει δουλειά, να μπαίνει σιγά – σιγά στο κλίμα και να αναλάβει καθήκοντα. Το τι ακριβώς θα κάνει, είναι προς το παρόν ξεκάθαρο μόνο στον ίδιο και στον Ιβάν Σαββίδη. Σιγά – σιγά θα αντιλαμβάνονται όλοι στην Τούμπα τον ρόλο του. Το βέβαιο είναι πως θα είναι πάρα πολύ σημαντικός…

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία και να επιστρέψει ο Ουρουγουανός στις εκδηλώσεις της ομάδας. Είναι γνωστό ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Γκαρσία σταμάτησε να πηγαίνει στις προπονήσεις και δεν πήγε και στην Νάπολι γιατί θεώρησε υποτιμητική τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ απέναντί του, αναφορικά με τη συνεργασία του με την ομάδα. Αύριο είναι προγραμματισμένο να έχει μια συνάντηση με τον Βρύζα, λογικά η “παρεξήγηση” θα λυθεί και θα επιστρέψει στο ρόλο του ως βοηθός του Αναστασιάδη.

Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική και για τα μεταγραφικά, αν και σ΄ αυτή τη φάση, τίποτα δε δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει άμεσα μεταγραφή. Η αντίστροφη μέτρηση πάντως έχει ξεκινήσει για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα και όπως πηγαίνουν τα πράγματα, στην ομάδα που είδαμε στη Νάπολι, θα προστεθούν απλά ο Σαλπιγγίδης, ο Τζιόλης και ο Τζαβέλλας. Δύσκολα θα δούμε καινούριο παίκτη στο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 21 Αυγούστου.

Η κλήρωση θα γίνει στις 8 Αυγούστου, την Παρασκευή και στον ΠΑΟΚ θα προσεύχονται να τους κάτσει κάτι εύκολο για να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις….