Έστηναν και τα… κόρνερ

24

Απίστευτα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την υπόθεση στημένων αγώνων, ύστερα από την έρευνα, που ξεκίνησε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων, για την οποία κατηγορήθηκε και ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή”, που υπογράφει ο Γιάννης Σουλιώτης, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που υπεκλάπησαν, προκύπτει ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές επηρέαζαν επιμέρους «σημεία» των αγώνων της ομάδας τους στην Σούπερ Λίγκα, όπως για παράδειγμα τον αριθμό των κερδισμένων κόρνερ, αποκομίζοντας (μέσω νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών) ποσά που έφταναν ακόμα και τις 30.000.

Στην κατάθεση του ο αστυνομικός αναφέρει ότι «σε κάθε αγωνιστική στοιχημάτιζαν ποσό περίπου τα 10.000 ευρώ, το οποίο πολλαπλασιαζόταν ανάλογα».
Για την υπόθεση διετάχθη προκαταρκτική εξέταση που ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουλίου…

Από την έκθεση απομαγνητοφώνησης προκύπτει ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες κέρδισαν 19.100 ευρώ από παιχνίδι της ομάδας τους, ποντάροντας στον αριθμό των κόρνερ, ενώ σύμφωνα με την έρευνα, που έγινε, στο κύκλωμα συμμετείχαν και δύο ιδιώτες.