«Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το Καυτατζόγλειο»

Αποκλειστική συνέντευξη στο INPAOK παραχώρησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου, Απόστολος Μητιντζής.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το Καυτατζόγλειο, ενώ αναφέρθηκε και στα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για οριστική μετακόμιση, παρ’ όλα αυτά προετοιμαζόμαστε για να είναι ο ΠΑΟΚ καλυμμένος. Για το λόγο αυτό, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στον ΠΑΟΚ το παραχωρητήριο για την επόμενη χρονιά, προκειμένου να μπορέσει να το δηλώσει στην UEFA αλλά και τη Super League».

Για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της UEFA:

«Οι παρεμβάσεις δεν θα είναι εκτεταμένες και νομίζω θα είναι σύντομα έτοιμες. Βέβαια, υπάρχουν παρεμβάσεις που ίδιος ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να γίνουν, στο χώρο των δημοσιογράφων αλλά και τα αποδυτήρια.

Θα τοποθετηθούν μηχανήματα για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και επιπλέον χώρο για τις κάμερες. Κάποια έργα είναι απαραίτητα να γίνουν για τα προκριματικά του Champions League κάποια αλλά όχι, θέλουμε όμως όλα να είναι στην εντέλεια!»

Για τη διάρκεια του παραχωρητηρίου:

«Σίγουρα θα είναι για την επόμενη σεζόν και θα το δώσουμε άμεσα για να μπορέσει να δηλωθεί από τον ΠΑΟΚ σε UEFA και Super League όπως προείπα, αν και εφόσον μετακομίσει. Βέβαια το όνομα του Καυτανζογλείου υπάρχει ήδη στη λίστα του ΠΑΟΚ, καθώς το έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα. Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά το πότε αυτό θα γίνει, είναι απόφαση της ομάδας».