«Έτσι θα κινηθεί μεταγραφικά ο Ηρακλής»

53

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή, τις επόμενες κινήσεις ενόψει Football League και την πιθανότητα να αναλάβει εκ νέου τεχνικός διευθυντής της ομάδας ο Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε ο προπονητής των κυανόλευκων, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»: 

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή:

«Υπήρχε η διάθεση και από τους δύο να συνεχίσουμε, πολύ γρήγορα συμφωνήσαμε. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και ο κάθε προπονητής θα ήθελε να προπονήσει αυτή την ομάδα».

Για την επόμενη μέρα:

«Είμαστε σε αναμονή, μακάρι να μπορούσαμε να έχουμε μια βάση. Εμείς προσπαθούμε να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα σε σχέση με την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ, έχουμε κανονίσει την προετοιμασία και μένει να κάνουμε τις ουσιαστικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν το ρόστερ. Υπάρχει από όλους μας μια συντηρητική προσέγγιση για την επόμενη χρονιά, δεν χρειάζεται να κάνουμε μεγάλες αλλαγές. Προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα κορμό, είναι σαν ηθική ανταμοιβή για τους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να πάρει την άνοδο.

Ο Τάσος Κατσαμπής μιλάει συχνά με τα παιδιά που θέλουμε να συνεχίσουμε την επόμενη χρονιά και να κάνουν υπομονή αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο. Τον Ηρακλή μπορεί να τον περιμένουν λίγο παραπάνω οι ποδοσφαιριστές καθώς έχει ένα όνομα, τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συζητήσεις για να αρχίσει να δουλεύει η ομάδα».

Για το δικό του πλάνο για την προετοιμασία του καλοκαιριού:

«Έχουν κλειστεί οι ημερομηνίες για την προετοιμασία, έχουμε δει το προπονητικό κέντρο. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση φιλικών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, έχουμε αποφασίσει πότε θα γίνουν οι εξετάσεις των παικτών ούτως ώστε στις 23 Ιουλίου να κάνουμε την πρώτη προπόνηση».

Για την πιθανή επιστροφή Μυροφορίδη στον Ηρακλή:

«Ο Παύλος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει την κατηγορία, έχει τις επιτυχίες όπου έχει δουλέψει. Για μένα δεν χρειάζονται προσωπολατρείες, ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να πάρει την άνοδο. Όποιος και να έρθει στον Ηρακλή που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα είναι καλοδεχούμενος».