Έφτασε τα 400 παιχνίδια ο Καραγεωργίου

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια ο Νίκος Καραγεωργίου γύρισε στους πάγκους της Super League, με αποστολή να βοηθήσει τον Λεβαδειακό να μείνει στην κατηγορία.

Με τον Παναιτωλικό ήταν το πέμπτο παιχνίδι στη σεζόν και με αυτό ο Καβαλιώτης προπονητής έφτασε τα 400 παιχνίδια σε όλα τα πρωταθλήματα στην προπονητική του καριέρα.

Ο Καραγεωργίου ξεκίνησε πολύ… βιαστικά την προπονητική του καριέρα. Στις 26 Μαρτίου 2000 παίζει το 366ο και τελευταίο παιχνίδι του στην Α’ Εθνική, στο τοπικό ντέρμπι Καβάλα – Ξάνθη 1-0. Στις 27 Μαρτίου ο Βαγγέλης Βλάχος παραιτείται από τον πάγκο της ακριτικής ομάδας και στις 28 Μαρτίου ανακοινώνεται ότι ο 38χρονος Νίκος Καραγεωργίου σταματάει το ποδόσφαιρο και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης! Στις 2 Απριλίου 2000 κάθεται στον πάγκο για πρώτη φορά στο παιχνίδι Ξάνθη – Τρίκαλα 3-0. Μέσα σε επτά μέρες ο ποδοσφαιριστής έγινε προπονητής.

Ο Καραγεωργίου δούλεψε πέντε χρόνια στην Ξάνθη, είχε και μια άτυχη παρουσία στον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια συνέδεσε το όνομά του με τον Εργοτέλη, που τον ανέβασε στην πρώτη σεζόν και έμεινε μαζί του έξι χρόνια στη Super League Σουρωτή.

Στη συνέχεια δεν στέριωσε με περάσματα από Παναιτωλικό, πάλι Ξάνθη, Λεβαδειακό, Παραλίμνι στην Κύπρο, που το ανέβασε και κατηγορία, ενώ το 2015-16 δούλεψε και στην Καλλονή. Μετά από τρία σχεδόν χρόνια μακριά από τους πάγκους, ανέλαβε τον Λεβαδειακό.

Σαν ποδοσφαιριστής είχε 480 αγώνες με Καβάλα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη σε Α’ και Β’ Εθνική από το 1981 ως το 2000.

Α’ Εθνική/Super League: 343 αγώνες

Β’ Εθνική: 29 αγώνες

Α’ Κύπρου: 9 αγώνες

Β’ Κύπρου: 19 αγώνες

Σύνολο: 400 αγώνες