Έφυγε ο Άρνεσεν

17

Γεμάτη μέρα ήταν η Δευτέρα με νέα διοίκηση, διοικητικό συμβούλιο και συσκέψεις με Ιβάν Σαββίδη για να δοθούν κατευθύνσεις για το πως θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ στο εξής.

Όλοι ήταν παρόντες, εκτός από έναν. Ο Φρανκ Άρνεσεν δεν έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει σ΄ αυτές τις συσκέψεις και τις διεργασίες, αν και τον αφορούν άμεσα κι έφυγε από την Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενος την μία εβδομάδα άδεια που έδωσε ο Τούντορ στην ομάδα.

Ο Δανός μάλλον δεν είχε… αγωνία να μάθει τι θα γίνει, έχοντας ήδη καταλάβει πως ο ρόλος του θα συρρικνωθεί.

Προς το παρόν βέβαια, κανείς δεν είναι σίγουρος για το πως θα λειτουργήσει το… σύστημα.

Άρνεσεν, Βεζυρτζής, Μίχελ, Αγγελίδης… Είναι αρκετοί άνθρωποι, που δεν έχουν μάθει να είναι κομπάρσοι και φαίνεται πως όλοι αυτοί θα πρέπει να συγχρονιστούν και να συνεργαστούν για να κουμαντάρουν το καράβι. Μέχρι και για δημιουργία… επιτροπής(!) ακούστηκε για τον σχεδιασμό και τα  μεταγραφικά.

Μετά και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο παρόντος του Σαββίδη, κανείς δεν είναι σίγουρος, για το ποιος θα έχει το απόλυτο κουμάντο…

Σε ότι αφορά τον Μιχελ, είναι σαφές ότι είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Σαββίδη, είναι σε επαφή μαζί του τουλάχιστο ένα χρόνο και μάλιστα τον είχε στη σουίτα του στο περσινό ΠΑΟΚ – Εργοτέλης, που έγινε τον Μάρτιο, και είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τον έφερε στην Θεσσαλονίκη μόνο για… διεθνείς σχέσεις. Το πιο πιθανό είναι να έχει εμπλοκή με κάποιο τρόπο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι μεταγραφές(;) του Ιανουαρίου θα έχουν πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον… Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτό που έγινε το καλοκαίρι, με τον Άρνεσεν να είναι το κουμάντο και να κάνει τις μεταγραφές εν λευκώ, δεν θα ξαναγίνει.