«Έχει αλλάξει η νοοτροπία του ΠΑΟΚ»

24

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών και θα κάνει έναν πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Χάρης Χαρίσης μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Θέλω να πιστεύω πως στον δεύτερο γύρο θα είμαστε αυτοί που μπορούμε και θα συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Θεωρώ πως έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας, έχουν συνειδητοποιήσει όλοι που παίζουμε και τα δίνουμε όλα», τόνισε.

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα είπε: «Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, έστω και να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Εύχομαι να συνεχιστεί. Από μικρός ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Το έκανα πραγματικότητα, το απολαμβάνω και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά», ενώ για την καλή συνεργασία με τον Τσίμιροτ ανέφερε: «Έχουμε καλή συνεργασία, με βοηθά και πιστεύω πως τον βοηθώ κι εγώ».

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια στην Τούμπα (17:15): «Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε».