“Έχω την ίδια τρέλα για τον ΠΑΟΚ!”

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε μετά τον προημιτελικό με τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στις… θέσεις, που παίζει φέτος στον ΠΑΟΚ (δείτε εδώ).

O Πορτογάλος, που γιόρτασε τα 32 χρόνια του, μίλησε και για άλλα πράγματα…

Είπε μεταξύ άλλων :

Για τα γενέθλιά του : “Η γυναίκα μου μου έστειλε τούρτα και γιορτάσαμε μαζί με την ομάδα. Μου ευχήθηκαν νίκες, αυτό είναι το σημαντικό”.

Για το αποτέλεσμα : “Στόχος μας είναι και το κύπελλο, εκτός από το πρωτάθλημα. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Όμως το ξεχνάμε σκεφτόμαστε πλέον τον Παναιτωλικό, εκεί είναι το μυαλό μας”.

Για το παιχνίδι : “Ήταν δύσκολο παιχνίδι, έτσι θα είναι και στην Αθήνα, δεν τελείωσε όμως κάτι, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση”.

Για την ωριμότητά του στο παιχνίδι του : “Όσο περνάνε τα χρόνια η τρέλα είναι λιγότερη. Σκέφτομαι πιο πολύ ομαδικά. Αν μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει θα το κάνω. Είμαι πλέον πολύ πιο ώριμος στο παιχνίδι μου, σκέφτομαι διαφορετικά συγκριτικά με την πρώτη μου θητεία στον ΠΑΟΚ. Όμως έχω την ίδια τρέλα για τον ΠΑΟΚ όπως και τότε”.