«Ήρθαμε για να στεναχωρήσουμε τον ΠΑΟΚ…»

428

O πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά μετά την άφοξη της αποστολής της σουηδικής ομάδας στην πόλη. Σύμφωνα με τον Κίντμπεργκ, η Έστερσουντ ήρθε με στόχο τη νίκη, τονίζοντας ωστόσο το σεβασμό του για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Έστερσουντ στον ArenaFM 89.4:

«Θα είναι ένα πάλα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τους φίλους του ΠΑΟΚ, που ξέρω ότι είναι πολύ συναισθηματικοί με το ποδόσφαιρο. Είναι δυο ομάδες που έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ο κόσμος θα μπορέσει να δει μια ομάδα από τον βορρά της Σουηδίας».

Πως περιμένετε το αυριανό παιχνίδι: «Θα στεναχωρήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά ήρθαμε για την νίκη. Πάντα έχουμε στόχο να κερδίζουμε, δεν διαφέρει αυτό το ματς, από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, θα δώσουμε το 100% και έχω πολύ καλό προαίσθημα για το αυριανό παιχνίδι».

Αναφορικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι διάσημοι σε όλη την Ευρώπη και αυτό είναι μια πρόσκληση για μας, να παίξουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είναι μια μεγάλη, ιστορική και παραδοσιακή ομάδα της Ελλάδας, την οποία σεβόμαστε και θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μας».

Για το παιχνίδι στην Σουηδία και πόσα εισιτήρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ: «Έχουμε αρκετές θέσεις για όσους φίλους του ΠΑΟΚ θέλουν να έρθουν. Έχουμε μια θύρα με 1300 θέσεις και μπορούν να έρθουν όσοι θέλουν και να τους προσφέρουμε την καλύτερη φιλοξενία».