«Ήρθαν οπαδοί στα αποδυτήρια. Ήταν μία άρρωστη κατάσταση…»

Ο Ρόμπιν Όλσεν ήταν η πρώτη μεταγραφή που έγινε στον ΠΑΟΚ επί… εποχής Φρανκ Άρνεσεν. Η κατάληξη γνωστή, αφού ο Σουηδός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να προσαρμοστεί κι έφυγε τον Γενάρη δανεικός στην Κοπεγχάγη.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se, μίλησε για την επιστροφή του στη Σκανδιναβία, για την θητεία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Φρανκ Άρνεσεν:

Για την παρουσία του στην Κοπεγχάγη: «Ήταν το τέταρτο παιχνίδι μου. Στα δύο κράτησα το μηδέν. Εδώ μου είναι πιο εύκολο να επικοινωνώ με τον κόσμο. Στη Σκανδιναβία ο ένας ακούει τον άλλο καλύτερα. Στην Ελλάδα οι παίκτες κάνουν λίγα όπως τα θέλουν. Ειδικά για μένα που κρίνομαι πιο αυστηρά».

Για τις διαφορές στις αντιδράσεις του κόσμου: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά και με τους υποστηρικτές. Μετά από έναν αγώνα στην Ελλάδα μία ομάδα οπαδών βρέθηκε στα αποδυτήρια να μας μιλήσει. Ήταν μία άρρωστη κατάσταση. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εδώ».

Για την αποχώρηση των Τούντορ και Άρνεσεν: «Ό λόγος είναι προφανώς ότι η ομάδα δεν πήγαινε τόσο καλά. Υπάρχει μεγάλη πτώση».