Ήρθε και… φεύγει ο Ιβάν

Στη Θεσσαλονίκη ήρθε και παραμένει τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης, λίγο πριν το προγραμματισμένο ταξίδι του για τη Νέα Υόρκη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στο «Μακεδονία Παλάς» και από το πρωί έχει συνεχείς συναντήσεις και συσκέψεις με τα κορυφαία στελέχη του Δικεφάλου και με άμεσους συνεργάτες του, όπου έχουν τεθεί επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Όταν ολοκληρώσει τις επαφές του, κατά τη διάρκεια της ημέρας, οΣαββίδης θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, εκεί όπου έχει προγραμματίσει συναντήσεις με ηγετικά στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, διπλωματικές αρχές και πολιτικούς της περιφέρειας της Νέας Υόρκης, ενώ θα δώσει το παρών στην Παγκόσμια Διάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας.

Παράλληλα, θα παραβρεθεί και στον 51ο χορό του Συλλόγου Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ενώ την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα συναντηθεί με τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα.