Ίβιτς: «Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές αύριο»

78

Ανοιχτό παράθυρο για αλλαγές στην ενδεκάδα του αυριανού ματς κόντρα στην Καραμπάγκ άφησε ο Βλάνταν Ίβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη παραμονή του αγώνα.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Όσον αφορά την ομάδα μου, ποτέ δεν σκεφτήκατε την ισοπαλία, πάντα έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη. Η ομάδα της Καραμπάγκ μου δείχνει πιο επιθετική, μου δείχνει ομάδα που μπορεί να αδικείται που έχει ένα βαθμό. Αυτό είδα στα παιχνίδια της, όπως και στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα, μέχρι την αποβολή ήταν πολύ καλά οργανωμένη και μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα».

Για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές αύριο, ενόψει και του ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό:«Είναι κρίσιμη εβδομάδα, αλλά το πρώτο επόμενο παιχνίδι για μένα είναι το πιο σημαντικό. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις επιλογές αλλά εξαρτάται και από τους παίκτες που είχαν τραυματισμούς, είτε από αυτούς που είχαμε κάποια παράπονα. Θα δούμε μετά την προπόνηση πως θα αισθάνονται όλοι. Την έχω την 11άδα στο μυαλό μου, ωστόσο περιμένω να τελειώσει η προπόνηση και να πάρω την απόφαση μου».

Στην συνέχεια είπε: «Περιμένουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, πάνω από όλα αυτό είναι. Ένα παιχνίδι που θα μας φέρει τους τρείς πόντους, αυτός είναι ο στόχος. Γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια οργανωμένη ομάδα και ότι θα έχουμε δύσκολο έργο αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε δύσκολες έδρες με πολύ κόσμο απέναντι μας. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Έτσι θα γίνει και αύριο. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι έχουμε αυτοπεποίθηση, οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι».

Για το θέμα που υπάρχει στο σκοράρισμα τόνισε: «Μια ομάδα που δημιουργεί τόσες ευκαιρίες όσες χάνουμε εμείς στα προηγούμενα παιχνίδια, σημαίνει για μένα ότι δουλεύει καλά, ότι είναι καλά οργωμένη επιθετικά, χάνει ευκαιρίες, βάζει όμως και γκολ.

Το σκοράρισμα θα βελτιωθεί και από τις λιγότερες ευκαιρίες θα βάζουμε περισσότερα γκολ. Αυτή τη στιγμή αυτό το κομμάτι δεν είναι με το μέρος μας, αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο, αν δεν κάναμε τις φάσεις θα το σκεφτόμουνα.

Η εκτέλεση είναι κάτι που θα έρθει, βλέπω ότι οι παίκτες δουλεύουν σε αυτό το κομμάτι και από την πλευρά μου δεν θέλω να τους πιέσω. Δεν υπάρχει φόρμουλα για κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει εξήγηση. Το θέμα είναι αν κερδίζει η ομάδα και αν έχουμε καλά αποτελέσματα σίγουρα, είμαστε ικανοποιημένοι».