Αγωγή Καυτανζογλείου κατά Ηρακλή!

18

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου, παίρνοντας θέση στα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες, μετά την απόφασή της να κλείσει το γήπεδο και να μην επιστρέψει στον Ηρακλή να κάνει τη Δευτέρα την επίσημη “πρώτη” του σ΄ αυτό.

Οι Κυανόλευκοι δημιούργησαν… θόρυβο για την απόφαση της διοίκησης του Σταδίου να κλείσει το γήπεδο, αλλά η ανακοίνωση του Καυτανζογλείου, μάλλον εκθέτει την ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι Κυανόλευκοι οφείλουν 120.000 ευρώ στο Στάδιο, που είναι οφειλόμενα από δύο σεζόν, κι επειδή δεν υπήρχε σημείο επαφής, η διοίκηση του Σταδίου κινήθηκε νομικά, έκανε αγωγή κατά της ΠΑΕ και εκδόθηκε διαταγή πληρωμής για το ποσό αυτό.

Παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε, η ΠΑΕ δεν έκανε τίποτα, με τον Παπαθανασάκη να απειλεί ότι θα πάει σ΄ άλλο γήπεδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Καυτανζογλείου Σταδίου :

«Ύστερα από σειρά δημοσιευμάτων στον Ηλεκτρονικό Τύπο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για την απόφασή της να μην παραχωρήσει το Στάδιο για αγωνιστικές υποχρεώσεις στην ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ κατά την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτήν τη στιγμή υφίστανται οφειλές της  ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ στο Στάδιο συνολικού ποσού 120.000,00 ευρώ προερχόμενες τόσο από την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, όσο και την περίοδο 2013-2014. Το Στάδιο ύστερα από επανειλημμένες προσπάθειες να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της ομάδας, προχώρησε σε συμβάσεις αποπληρωμής οφειλών και εκχωρήσεις από την άνοιξη του 2013.

Έκτοτε ουδεμία καταβολή υπήρξε, παρά την καλή διάθεση της Επιτροπής για συμβιβασμό και διακανονισμό του οφειλόμενου ποσού. Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Διοίκησης επέδειξε μεγάλη ανοχή στο θέμα του οφειλόμενου ποσού και παρότι κατήγγειλε τη σύμβαση, στις αρχές της χρονιάς ξαναυπέγραψε σύμβαση παραχώρησης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 καλή τη πίστει και προς εξυπηρέτηση των σκοπών της ομάδας. Η Διοίκηση της  ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ παρείχε συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι θα τακτοποιηθεί το χρέος ή τουλάχιστον μέρος αυτού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η χρονιά έκλεισε με τα πλέιφ οφ στο Στάδιο, παρά την μη καταβολή οποιουδήποτε ποσού, ενώ μάλιστα καθ όλη την αγωνιστική περίοδο υπήρξαν και εκτεταμένες ζημιές στο γήπεδο.

Η Επιτροπή Διοίκησης βλέποντας την παντελή απουσία της ομάδας στα θέματα που αφορούσαν την αποπληρωμή των οφειλών της, ενημέρωσε την ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ ότι θα κινηθεί νομικά και το Στάδιο δεν θα παραχωρηθεί για την προσεχή περίοδο. Με την από 18/06/2014 αγωγή και διαταγή πληρωμής συνολικού ποσού περίπου 120.000,00 ευρώ η Διοίκηση της ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ ήταν ενήμερη για τις νομικές ενέργειες στις οποίες κατέφυγε η Διοίκηση του Σταδίου.

Κατόπιν όλων αυτών, η Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ να προσέλθει σε συζήτηση για εξεύρεση λύσης.

Επιτροπή Διοίκησης
του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου
»