Αγωνία για Βίτορ!

93

Προπόνηση με… απρόοπτο, καθώς όχι μόνο δεν επέστρεψε κανείς από τους τραυματίες για τον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε και με πρόβλημα ο Βίτορ. 

Αναλυτικά από την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης»ΠΑΕ:

Με κοντομάνικα μπήκαν, με αδιάβροχα έφυγαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την προπόνηση του Σαββάτου που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα λόγω της διεξαγωγής του τουρνουά “Παναγιώτης Κατσούρης” στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, τελειώματα και παιχνίδια κατοχής σε μικρό γήπεδο. Το απρόοπτο της προπόνησης είχε να κάνει με τον Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος σε μια κόντρα δέχτηκε χτύπημα στο μετατάρσιο και αποχώρησε για να μην επιβαρύνει το πόδι του. Στον Πορτογάλο έγινε ειδική επίδεση και το πρωί της Κυριακής θα ελεγχθεί ακτινολογικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποια ζημιά.Τα ευχάριστα νέα της ημέρας αφορούν την πορεία αποθεραπείας των τραυματιών. Μυστακίδης και Ζάιρο ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης με την ομάδα κι από Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα, όπως κι ο Γιάννης Σκόνδρας που ταλαιπωρούνταν από μια τενοντίτιδα στους προσαγωγούς.Από εκεί και πέρα, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα κι ο Μάριν Λέοβατς συνέχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Την Κυριακή (24.04) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα γυμναστούν στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας.