Αγωνία στην Καλαμαριά…

21

Οι μέρες περνούν και λύση δεν βρίσκεται στον ορίζοντα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τις τελευταίες μέρες είχαν προκύψει θεωρητικά δύο ενδιαφερομένοι, αλλά απ΄ ότι αποδείχτηκε, δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Η μια περίπτωση ήταν από κάποιους μάνατζερ που ήθελαν να πάρουν το μάνατζμεντ της ομάδας ή ακόμη και τις μετοχές και η άλλη, από κάποιους Ιταλούς, που την προηγούμενη σεζόν είχαν ασχοληθεί με την Ζάκυνθο.

Οι μετοχές του Απόλλωνα, το πλειοψηφικό πακέτο, είναι στα χέρια του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, ο οποίος αν και θα μπορούσε να πάρει ανταλλάγματα από τους ενδιαφερόμενους, δεν μπήκε στη διαδικασία, διότι δεν υπήρχαν οι εγγυήσεις ότι είναι λύσεις προοπτικής για τον Απόλλωνα, που είναι καθαρός και δεν χρωστάει.

Ο Χαραλαμπίδης που τράβηξε το κουπί μέχρι τώρα, δεν είναι πλέον σε θέση να συνεχίσει να το κάνει και αύριο είναι και πάλι προγραμματισμένη μία συγκέντρωση όλων των φορέων στην Καλαμαριά για να βρεθεί μία λύση για τον Απόλλωνα.

Ουσιαστικά το ζητούμενο πλέον είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, να βρεθούν συμπαραστάτες, για να μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς χρειάζονται γύρω στις 300.000 ευρώ, πέραν των αναμενόμενων εσόδων, για να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στη Football League, καθώς φέτος πέφτουν 7 ομάδες.