Αγωνία στον Άρη για Κουέστα

82

Ένα απρόοπτο πρόβλημα που μπορεί να εξελιχθεί σε… αγκάθι βρίσκει μπροστά του ο Πάκο Ερέρα στην προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σε περίπου δύο εβδομάδες. Ο Χουλιάν Κουέστα αντιμετωπίζει πρόβλημα και προς το παρόν η παρουσία του στο ντέρμπι κρίνεται αμφίβολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός γκολκίπερ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο, όταν σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ένας αντίπαλος ποδοσφαιριστής του πάτησε το χέρι. Ο Κουέστα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.

Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, του τοποθέτησε ειδικό νάρθηκα κι άμεσα άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κρίνεται αμφίβολη, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πάντως, στον Κουέστα να δοθεί ειδική θεραπευτική αγωγή, λίγο πριν το παιχνίδι, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.