Αγώνας βετεράνων για την ενίσχυση του μικρού Σπύρου

41

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στο γήπεδο Λέοντες Αργυρόπουλος – Παρασκευόπουλος οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Θεσσαλονίκης, με τα έσοδα να διατίθενται στην οικογένεια του μόλις ενός έτους Σπύρου, ο οποίος πάσχει από ρετινοβλάστωμα τέταρτου βαθμού.

Το μήνυμα της οικογένειας, αναφέρει:

“Σας παρακαλούμε και θα θέλαμε τη βοήθειά σας για τον μικρό μας ήρωα. Ο γιος μας, ενός χρόνου, πάσχει από ρετινοβλάστωμα τετάρτου βαθμού (κακοήθειες όγκοι των οφθαλμών). Λόγω έλλειψης μηχανημάτων και ιατρών, το παιδί χρειάζεται να μεταβαίνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σιένα της Ιταλίας κάθε 15 ημέρες για τη θεραπεία του.

Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, τους βετεράνους Θεσσαλονίκης καθώς και όσους βοήθησαν να διοργανωθεί και να πραγματοποιηθεί ο αγώνας που θα γίνει στις 20 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο γήπεδο Λέοντες Αργυρόπουλος – Παρασκευόπουλος, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τις θεραπείες του παιδιού.

Για πληροφορίες σχετικά με το που μπορείτε να βρείτε προσκλήσεις για τον αγώνα, επικοινωνήστε μαζί μου στο 6989388422. Η βοήθειά σας μας είναι πολύτιμη”.