«Αδικείται ο Ηρακλής…»

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ / SUPER LEAGUE / 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ

O βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

«Ο Ηρακλής αδικεί τον εαυτό του με βάση την εικόνα της ομάδας στα 7-8 τελευταία παιχνίδια. Έχασε πολύτιμους βαθμούς και νίκες που με λίγη προσοχή θα τους είχε και θα ήταν ψηλά στη βαθμολογία. Είναι σε δυσχερή θέση, υπάρχει ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και πρέπει να κάνει μια νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά».

Για το πόσο επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές από τα εξωαγωνιστικά: «Οι παίκτες έχουν αποδείξει ότι μένουν ανεπηρέαστοι. Δίνουν την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να πάρουν κάτι θετικό από κάθε ματς. Ακόμη και κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε. Άσχετα αν οι ομάδες αυτές απέχουν ποιοτικώς από εμάς, ο Ηρακλής δικαιούτο κάτι παραπάνω από αυτά τα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Κακώς είδαμε το ματς έτσι όπως το είδαμε. Μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα. Ήταν το τρίτο παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες για τον Ατρόμητο και μπορούσαμε να το παλέψουμε περισσότερα επιθετικά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι ανεβασμένος αγωνιστικά. Ελπίζω να γυρίσει η τύχη για να κερδίσουμε. Ο Ηρακλής έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και αγωνιστικά, και τεχνικά και τακτικά και με τη βοήθεια των φιλάθλων που πρέπει να έρθουν στο γήπεδο ελπίζω να βγούμε νικητές».