ΑΕΚ: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

186

Συνεχίζεται η… μαραθώνια εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ, αφού πριν λίγο πριν της δώδεκα. 

Η δικηγόρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, κ. Ρίζου δημιούργησε εντάσεις με την πρώτη της κουβέντα, όταν αναφέρθηκε προσωπικά στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: « Οι εικόνες διέσυραν τις χώρα μας διεθνώς. Μήπως θα μας πει ο κ. Γκαγκάτσης ότι ήταν και μοντάζ, ότι δεν υπήρχε όπλο;»

Για να πάρει την απάντηση από τον έξαλλο νομικό του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη: «Τι είναι αυτά που λες; Ειπαμε εμείς ότι δεν είχε όπλο; Πλάκα κάνεις;»

Η κυρία Ρίζου συνέχισε λέγοντας:

«Ολος ο κόσμος είδε έναν έξαλλο Ιβάν Σαββίδη, με συνοδεία 6-7 άνδρες της ασφάλειάς του, να επιτίθεται στην ΑΕΚ και στον Κομίνη. Τον είδαμε και στα βίντεο, να επιχειρεί να μπει και στα αποδυτήρια των διαιτητών, αλλά να παρεμποδίζεται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η FIFA δεν θα δεχτεί στις τάξεις της μια χώρα όπου υπάρχει τέτοια ασυδοσία.

Τι αμφισβητεί ο ΠΑΟΚ; Οτι εισέβαλε ο Σαββίδης με το όπλο; Ότι έκανε νεύμα στην ομάδα του να αποχωρήσει, ώστε να προκαλέσει την οριστική διακοπή του αγώνα; Αφού αυτό ήθελε, να αποχωρήσει η ομάδα του. Αυτό ήταν το ζητούμενό του. Όταν ο έντρομος Κομίνης κατακύρωσε το γκολ, τότε ξαφνικά… η διακοπή του αγώνα δεν ήταν επιθυμητή από τον ΠΑΟΚ. Αμφισβητεί ότι πήγε ο Σαββίδης να εισβάλει στα αποδυτήρια των διαιτητών; Τι αμφισβητούν σήμερα εδώ;

Θέλουν να σας κάνουν ψυχολόγους, να καταλάβατε από την έκφρασή τους στο βίντεο αν ήταν φοβισμένοι».